Rideology aplicația

Conectivitate smartphone

Conectivitatea smartphone-ului contribuie la o experiență îmbunătățită de motociclism, permițând motocicliștilor să se conecteze wireless la motocicleta lor.
Tehnologia inteligentă permite motocicliștilor să se conecteze wireless la motocicleta lor. Folosind aplicația pentru smartphone "RIDEOLOGY THE APP" pot fi accesate o serie de funcții instrumentale, contribuind la o experiență îmbunătățită de motociclism. Informațiile despre vehicul (cum ar fi kilometrajul, indicatorul de combustibil, programul de întreținere etc.) pot fi vizualizate pe smartphone. Jurnalele de călătorie (variază în funcție de model, dar pot include traseul GPS, poziția vitezei, rpm și alte informații) pot fi vizualizate pe smartphone. Când este conectat, pe panoul de instrumente sunt afișate notificări telefonice (apeluri, poște). Motocicliștii pot modifica, de asemenea, setările de afișare a instrumentelor motocicletei lor (unitățile preferate, setarea ceasului și a datei etc.) prin intermediul smartphone-ului. Iar pe anumite modele, este chiar posibil să verificați și să reglați setările vehiculului (cum ar fi modul Rider, funcțiile electronice de asistență pentru motociclist și setările sarcinii utile) utilizând smartphone-ul.

Tehnologia Bluetooth permite noua conectivitate smartphone, permițând motocicliștilor să se conecteze wireless la motocicleta lor.  Folosind aplicația pentru smartphone RIDEOLOGY THE APP , puteți efectua trei funcții cheie:

  • Vizualizați informațiile despre vehicul și verificați cea mai recentă stare a vehiculului dvs.
  • Păstrați un jurnal detaliat de călărie care poate fi redat pentru revizuire. De asemenea, puteți vizualiza traseul de călărie, distanța și timpul parcurs.
  • Modificați cu ușurință setările vehiculului înainte de a călători, cum ar fi modul de rulare și suspensia electronică.

RIDEOLOGY APLICAȚIA nu este destinată utilizării în timpul funcționării vehiculului. Utilizați RIDEOLOGY THE APP numai atunci când vehiculul nu este operat și este sigur să faceți acest lucru.

Descărcați aplicația aici: