Link-uri utile

Localizatoare de dealeri

Pentru a găsi un dealer Kawasaki în apropierea dvs., vizitați pagina noastră Găsiți un dealer. Aici puteți căuta dealeri în zona dvs. introducând locația dvs. și filtrând după tipul dealerului și serviciile oferite.

Mergeți la localizatoarele de dealeri

Kawasaki Contact

Pentru a lua legătura cu Kawasaki pentru întrebări despre produse, asistență clienți sau întrebări din partea mass-media, vizitați pagina Contactați-ne. Aici puteți găsi informații de contact și resurse pentru a vă ajuta să luați legătura cu persoanele potrivite de la Kawasaki.

Contactează-ne

Kawasaki Motoare SRL

Kawasaki Motors Ltd. este singura divizie a Kawasaki care furnizează produse direct consumatorilor generali.  Compania produce o gamă largă de produse, inclusiv motociclete, off-road cu patru roți, ambarcațiuni Jet Ski și motoare pe benzină de uz general. 

Mergi la Kawasaki Motors LTD

Site-ul presei

Pentru jurnaliștii și profesioniștii din mass-media care caută știri și resurse de presă de la Kawasaki, vizitați site-ul nostru de presă. Aici puteți accesa portalul nostru de presă și puteți găsi cele mai recente știri și resurse legate de compania noastră.

Accesați site-ul Press

Aviz juridic

Pentru informații juridice importante privind utilizarea site-ului web Kawasaki, vizitați pagina noastră Aviz juridic. Aici puteți găsi termeni de utilizare, politici de confidențialitate și alte informații juridice esențiale.

Accesați avizul juridic

Politica de confidențialitate KME

Pentru informații despre modul în care Kawasaki gestionează datele personale, vizitați pagina Politica de confidențialitate KME. Aici puteți găsi detalii importante despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale.

Accesați Politica de confidențialitate KME

Declarația privind Legea sclaviei moderne

Pentru a afla mai multe despre angajamentul Kawasaki de a preveni sclavia modernă și traficul de persoane, citiți Declarația noastră de transparență din 2021 privind Legea privind sclavia modernă. Acest document prezintă măsurile pe care le luăm pentru a asigura respectarea Legii britanice privind sclavia modernă și pentru a preveni sclavia modernă în cadrul operațiunilor și lanțului nostru de aprovizionare.

Descărcați PDF-ul