Aviz juridic

Introducere

Bine ați venit pe site-ul web al Kawasaki Motors Europe N.V. Acest site web este deținut și operat de Kawasaki Motors Europe N.V. Vizitatorii acestui site sunt obligați să respecte următorii termeni și condiții, așa că vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a continua. În sensul acestor termeni și condiții, "acest site web" înseamnă site-ul web al portalului Kawasaki Motors Europe N.V., care oferă linkuri către alte site-uri web ale Kawasaki Motors Europe N.V. și ale afiliaților săi. Alte site-uri web ale Kawasaki Motors Europe N.V. și ale afiliaților săi pot conține termeni și condiții diferite de acești termeni și condiții. În timpul navigării pe site-urile web ale Kawasaki Motors Europe N.V., vă rugăm să verificați termenii și condițiile fiecărui site web pe care îl vizitați și să nu presupuneți că acești termeni și condiții se aplică tuturor site-urilor web ale Kawasaki Motors Europe N.V.

Declinări de responsabilitate și recomandări

Acest site web poate include linkuri către site-uri web externe (site-uri web care nu sunt deținute și/sau operate de Kawasaki Motors Europe N.V.). Când urmați astfel de linkuri, site-ul web extern poate apărea ca ecran complet (caz în care va trebui să utilizați butonul Înapoi din browserul dvs. pentru a reveni la acest site web) sau, în unele cazuri, poate apărea în cadrul acestui site web (caz în care veți putea reveni la acest site web utilizând butoanele de navigare din cadru). În cazul în care un site web extern apare în cadrul acestui site web, acest lucru se face exclusiv pentru ușurința navigării înapoi la acest site web și nu indică nicio responsabilitate din partea noastră pentru site-ul web extern în cauză, chiar dacă este un site web deținut și operat de o altă companie Kawasaki. Aceste link-uri sunt furnizate pentru a vă ajuta să găsiți rapid și ușor site-uri web, servicii și / sau produse relevante care ar putea fi de interes pentru dvs. Este responsabilitatea dvs. să decideți dacă orice servicii și / sau produse disponibile prin intermediul oricăruia dintre aceste site-uri web sunt potrivite pentru scopurile dvs. Kawasaki Motors Europe N.V. nu este responsabilă pentru proprietarii sau operatorii acestor site-uri web sau pentru bunurile sau serviciile pe care aceștia le furnizează sau pentru conținutul site-urilor web ale acestora și nu oferă și nu încheie nicio condiție, garanție sau alți termeni sau declarații în legătură cu oricare dintre acestea și nu acceptă nicio răspundere în legătură cu oricare dintre acestea (inclusiv orice răspundere care decurge din orice pretenție conform căreia conținutul oricărui caracter extern site-ul web către care acest site include un link încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terțe părți).

Toate informațiile sau sfaturile furnizate ca parte a acestui site web sunt destinate să aibă un caracter general și nu trebuie să vă bazați pe acestea în legătură cu luarea oricărei decizii. Kawasaki Motors Europe N.V. încearcă să se asigure că toate informațiile furnizate ca parte a acestui site web sunt corecte la momentul includerii pe site-ul web, dar nu garantează acuratețea acestor informații. Kawasaki Motors Europe N.V. nu este răspunzătoare pentru nicio acțiune pe care o puteți întreprinde ca urmare a faptului că vă bazați pe astfel de informații sau sfaturi sau pentru nicio pierdere sau daună suferită de dumneavoastră ca urmare a acestei acțiuni. Toate materialele incluse pe site-urile web ale Kawasaki Motors Europe N.V. au doar scop informativ și nu trebuie utilizate în niciun fel ca o indicație a rezultatelor viitoare. Materialul conținut aici nu este oferit ca consultanță juridică sau de altă natură cu privire la o anumită problemă. Kawasaki Motors Europe N.V. declină în mod expres orice răspundere față de orice persoană cu privire la orice acțiune sau cu privire la consecințele oricărui lucru întreprins sau omis de a fi întreprins, integral sau parțial, bazându-se pe întregul conținut sau pe orice parte a conținutului site-urilor web ale Kawasaki Motors Europe N.V.

Amintiți-vă că atunci când călătoriți, sunteți un ambasador pentru domeniul în care apar și operează produsele noastre și, prin urmare, vă rugăm să acționați în consecință:

  • Conduceți întotdeauna în mod responsabil în cadrul legii și cu respect pentru ceilalți.
  • Purtați o cască aprobată și îmbrăcăminte de protecție.
  • Respectați instrucțiunile și programul de întreținere din manualul de utilizare.
  • Nu beți niciodată și nu călătoriți.

Acest site web poate ilustra acțiuni întreprinse în condiții controlate cu călăreți profesioniști. Nu încercați niciodată nicio acțiune care este sau poate fi potențial periculoasă.

Datele sunt destinate să descrie corect produsele noastre și capacitățile lor de performanță, dar este posibil să nu se aplice fiecărei mașini.

Specificațiile cu privire la produsele noastre se pot modifica fără notificare prealabilă.

Echipamentele ilustrate și culorile disponibile pot varia în funcție de piață.

Termeni și condiții

Notificare privind drepturile de autor și mărcile comerciale

Acest site web conține materiale, inclusiv text, fotografii, filme, fișiere PDF și alte imagini și sunete, care sunt protejate prin drepturi de autor și / sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra acestui material fie sunt deținute de Kawasaki Motors Europe N.V., fie i-au fost acordate licențe de către proprietarul (proprietarii) acestor drepturi, astfel încât să poată utiliza acest material ca parte a acestui site web.

Acest site web conține, de asemenea, mărci comerciale. Toate mărcile comerciale incluse pe acest site web aparțin Kawasaki Motors Europe N.V., Kawasaki Heavy Industries, Ltd sau i-au fost licențiate de către proprietarul (proprietarii) acelor mărci comerciale pentru a fi utilizate pe acest site web.

Puteți:

  • accesați orice parte a site-ului;
  • Imprimați o copie a uneia sau a tuturor paginilor pentru referință personală.

Nu aveți dreptul:

  • copiați (fie prin imprimare pe hârtie, stocare pe disc, descărcare sau în orice alt mod), distribuiți (inclusiv distribuirea de copii), difuzați, modificați sau falsificați în orice mod sau utilizați în alt mod orice material conținut pe site, cu excepția celor stabilite în secțiunea "Puteți". Aceste restricții se aplică în legătură cu toate sau o parte din materialele de pe site;
  • eliminați orice drepturi de autor, mărci comerciale sau alte notificări de proprietate intelectuală conținute în materialul original din orice material copiat sau tipărit de pe site;
  • link către acest site web; fără acordul nostru prealabil scris.

Dacă doriți să furnizați un hipertext sau alt link către acest site web, vă rugăm să trimiteți un e-mail la următoarea adresă de e-mail: cmd@kawasaki.eu cu detalii despre:

- URL-ul (URL-urile) paginii (paginilor) web de la care propuneți să vă conectați la acest site web

- URL-ul (URL-urile) paginii (paginilor) web de pe acest site web la care propuneți să vă conectați

și vom lua în considerare solicitarea dvs. Este singura noastră decizie dacă suntem de acord cu solicitarea dvs. și nu trebuie să facem acest lucru.

Modificări ale Termenilor și condițiilor

Kawasaki Motors Europe N.V. poate modifica periodic termenii și condițiile și declinarea responsabilității stabilite mai sus. Prin navigarea pe acest site sunteți de acord că termenii și condițiile actuale și declinarea responsabilității vă obligă și, prin urmare, ar trebui să le verificați de fiecare dată când vizitați din nou site-ul.

Modificări la/funcționarea site-ului web

Kawasaki Motors Europe N.V. poate modifica formatul și conținutul acestui site web în orice moment.

Kawasaki Motors Europe N.V. poate suspenda funcționarea acestui site web pentru lucrări de asistență sau întreținere, pentru actualizarea conținutului sau din orice alt motiv.

Kawasaki Motors Europe N.V. își rezervă dreptul de a înceta accesul la acest site web în orice moment și fără notificare.

Legea aplicabilă și instanța competentă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și trebuie interpretați în conformitate cu legislația olandeză și, în cazul oricărui litigiu care apare în legătură cu acești termeni și condiții sau al oricărui litigiu care apare în legătură cu site-ul web, fie prin contract sau delict sau altfel, instanțele olandeze vor avea jurisdicție asupra unui astfel de litigiu.