Kawasaki Garanție Plus

WarrantyPlus, alegerea potrivită

Noul dumneavoastră Kawasaki înseamnă mult mai mult decât achiziționarea unui produs de înaltă calitate. Este o investiție în inginerie și tehnologie de clasă mondială, care va beneficia de servicii și îngrijire dedicate. Programul de garanție extinsă Kawasaki K-Care WarrantyPlus oferă un plus de liniște sufletească, asigurându-vă că investiția dumneavoastră aduce beneficii pentru anii următori în ceea ce privește service-ul îndelungat și fiabil. K-Care este modalitatea ușoară, fără probleme, de a vă menține în mișcare, în confort și încredere oriunde mergeți.

De îndată ce garanția originală din fabrică se încheie, K-CARE intervine, fără ca măcar să vă dați seama. Acesta extinde acoperirea garanției utilajului dvs. pentru oricâți kilometri doriți să călătoriți. Dacă o piesă care este acoperită de plan se defectează din cauza unui defect de fabricație, Kawasaki va repara sau înlocui piesa fără nicio taxă - simplu ca asta. Fără surprize și fără taxe pentru manoperă sau piese.

Dacă este acoperit, este acoperit.

În cazul puțin probabil în care mașina dvs. se defectează, capacul ar putea plăti cu ușurință pentru sine. Chiar mai bine, atunci când vine momentul să vindeți sau să tranzacționați mașina, capacul este transferabil următorului proprietar fără costuri suplimentare, crescând valoarea de revânzare.

Vă rugăm să rețineți că garanția Plus nu acoperă accesoriile, inclusiv cele furnizate pe modelele ediție specială. Adresați-vă distribuitorului pentru termenii și condițiile complete.

Beneficiile

Protecție nelimitată a kilometrajului.
Nu contează cât de departe doriți să mergeți sau unde doriți să vă duceți Kawasaki în Europa, K-CARE vă acoperă.

Fără taxe de revendicare.
Fără surprize, fără taxe ascunse. Întregul cost al reparațiilor și / sau pieselor acoperite este plătit integral.

Fără limitări ale revendicărilor.
Nu există limite în ceea ce privește numărul sau valoarea cererilor care pot fi făcute în cadrul programului.

Transferabil, fără taxe.
Capacul este transferabil următorului proprietar fără costuri suplimentare. Un punct de vânzare excelent, indiferent dacă vindeți mașina în mod privat sau o schimbați.

Fără probleme, fără riscuri.
Inginerii noștri au dezvoltat utilajul dvs., fabrica noastră l-a construit și rețeaua noastră de distribuitori la nivelul UE poate avea grijă de el. K-CARE este gestionat de la început până la sfârșit exclusiv de Kawasaki.

Nu s-au adăugat documente pentru reparații.
Singurul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă bucurați și să vă plimbați mașina, așa că completăm formularele pentru dvs.

Aplicare ușoară pentru acoperire extinsă. Fă-o acum.
Poate cineva să vă ofere o acoperire extinsă mai cuprinzătoare decât Kawasaki - sau să o simplifice? Nu credem asta.

Trebuie doar să solicitați distribuitorului dumneavoastră Kawasaki să completeze formularul și înregistrarea. Tot ce trebuie este o aplicație ușoară.

Aveți nevoie de timp să vă gândiți? Planul poate fi achiziționat în orice moment în primul an al perioadei inițiale de garanție din fabrică.

Liniște sufletească.
Nu mai căuta. K-CARE vă poate oferi toată securitatea pe care o căutați.